TOPlist
(c)1997-2007 TOPlist, Kontakt Slovensko

MVP Praha - 29.04.2007

02.05.2007, 22:33, Ľubica Janigová

...za peníze v Praze...


...dom...zohnať v Prahe ubytovanie za slušný peniaz  v slušnom hoteli a so psami sa napriek  veľkej snahe ukázalo  nemožným, preto padlo rozhodnutie:,,Ideme ráno! "

Verte , neverte , na výstavu do Prahy  sme sa chystali prvýkrát. Prihlásení sme už síce raz boli, a to v jeseni  2006, ale feny začali hárať , takže z výstavy nebolo nič.  Túto ,aprílovú, som tiež plánovala s malou dušičkou, že príde na feny zasa lásky čas a dopadne to podobne... Ale na počudovanie, dávajú si načas a do Prahy sme mohli vyraziť. Praha nás privítala po cca 3 hodinách cestovania  nápisom na pilieri letňanského mosta : ,, ...volte duší , srdce vlevo buší... " a zápchou na kruhovom objazde pred PVA , keď sme úsek  asi 300 m  zdolávali temer pol hodinu, pre porovnanie s časom , za ktorý sme prešli cca 400 km.

V kruhu č.7 p.Holmerovej sa už posudzovalo, našťastie krysiarici boli až 7. posudzované plemeno.PVA  nás prekvapil svojou priestrannosťou a tiež umiestnením predajných stánkov priamo v halách  s výstavnými kruhmi. Malo to aj výhodu, že sa človek , dieťa , rozptýlilo počas čakania a stále bolo na dohľad. Čakanie sme si krátili debatami so spoluvystavujúcimi , aj s prizerajúcimi sa . Posudzovanie krysiarikov začalo zhruba okolo obeda.16 vystavovaní jedinci boli prekrásnou vzorkou  tohto plemena od dorastu až po veteránku sl. Burešovej. Naplnilo sa aj rozhodnutie ČMKU o oddelenom posudzovaní farebných rázov PK.  Obe naše feny  mali česť zúčastniť sa súperenia o BOB-a. ( Výsledky na samostatnej stránke.) Z tohto súboja vyšiel ako víťaz  pes Jindřich z Etaru. Tentokrát som fotoaparát pre istotu dala do tašky ešte večer , takže Vám môžem pár z nich sprostredkovať  vo fotogalérii.

 
« Späť


Diskusia: "MVP Praha - 29.04.2007"
Dátum: Meno: Komentár:
- Žiadne komentáre -
Pridať komentár | Zobraziť všetky komentáre