TOPlist
(c)1997-2007 TOPlist, Kontakt Slovensko

MVP INTERCANIS BRNO - 24.06.2007

15.07.2007, 19:11, Ľubica Janigová

Brno je zlatá loď...,

...za děvčaty z Brna choď.

Už som si myslela, že sa k pridaniu pár postrehov z Brna vôbec nedostanem. Počítač nefunguje, skener neskenuje... ale veď aj Jurský park stroskotal, pretože, citujem : ,,... jsme tak  závislí na počítačích...", koniec citátu( videla som len verziu s českým dabingom). Týchto pár postrehov sa mi podarilo pridať zo synovho laptopu ( neviem, ako sa správne napíše notbúk). Ale fotografie , pre svoju neschopnosť nainštalovať na laptop ovládač k fotoaparátu, Vám prinesiem až neskôr. Dúfam, že si ich aj tak oneskorene radi prezriete.

Intercanis je výstava , kam chodíme , odkedy sme si zaobstarali Fauna, pomerne pravidelne. Veľkolepé brnenské výstavisko, bohatá plejáda plemien, prekrásni krysiarici z najrôznejších českých chovov, milo naladený posudzujúci, svižné tempo a ešte teraz slinné žľazy dráždiace pštrosie špeciality...Domov sme si odniesli aspoň prachovku z pštrosieho peria. Vystavovalo sa  12 krysiarikov od úplnych nováčikov až po ,, starých harcovníkov ". Barborka, už po ,,svojich dňoch " , išla jedna radosť, hrozienko fungovalo.(Výsledky v patričnej podstránke.) BOB-a  ,, vychodil  "  Jindřich z Etaru.

Práve na tejto výstave sme prvýkrát videli zvláštnu farbu ,, merle" a to u psíka čivavy , dovezeného z Ameriky. Podľa informácií majiteľky nie je táto farba v Európe zatiaľ povolená. Ale čo nie je , môže byť... Bol prekrásny, vyzeral ako miniatúrny žíhaný pitbul. Škoda, že sme si ho neodfotili...

Veľmi dobrú atmosféru skalila správa, čo sa prehnala kruhom, že pánovi, ktorý tiež v našom kruhu vystavoval chodského psa, niekto ukradol všetky doklady aj peniaze. A to sa hovorilo, že v Bratislave sa vystavovateľom ,, strácajú " veci... Ale veď  z Brna do Bratislavy je to , čo by kameňom dohodil. Škoda len, že ten kameň netrafí tých , čo takto kazia medzi vystavovateľmi meno českej aj slovenskej výstavy.

 

 
« Späť


Diskusia: "MVP INTERCANIS BRNO - 24.06.2007"
Dátum: Meno: Komentár:
- Žiadne komentáre -
Pridať komentár | Zobraziť všetky komentáre