TOPlist
(c)1997-2007 TOPlist, Kontakt Slovensko

Klubová výstava-Ružindol-29.09.2007.

05.10.2007, 12:38, Ľubica Janigová

Prekrásne baboletné počasie, výborná účasť členov klubu...,

... usmievavý a trochu exotický rozhodca ( musel prísť aj tlmočník ), pekné upomienkové poháre pre víťazov. Tak by sa v krátkosti  dala charakterizovať naša jesenná klubová výstava KCHMPP. Pevný podklad tenisového ihriska v Ružindole výborne vyhovoval psím labkám, nešmýkalo sa im, ako to občas býva pri krúžení po linoleu na výstavách v halách. A k prebehnutiu psov priam pozýval prekrásne pokosený  trávnik tunajšieho futbalového ihriska. Ten zviedol aj môjho manžela a syna, ktorí si tu s chuťou zakopali do lopty s tunajšími deťmi.

Garde našim fenám robil tentokrát aj Tony ( Faun z Vyšehradského podhradí ). Obe sa krásne predviedli, p. Redlicki z Poľska ocenil obe titulmi a BOB-a prisúdil temperamentom sršiacej Nelinke ( Frída Spero meliora). A súčasne nám odporučil, aby sme tak krásne zviera určite použili aj v chove.

Na tejto výstave sa predstavila naozaj celá plejáda plemien, ktoré náš klub združuje. Od malých , ako je  krysiarik , až po moskovského strážneho psa, ktorý už ako šteňa vzbudzuje rešpekt. Ale všetci sú milí a svojim pánom určite prinášajú veľa radosti. Pre nás už poslední výstavná sobota v tomto roku bola veľmi príjemne stráveným dňom. Pár fotiek aj s komentárom Vám prinesieme vo Fotogalérii.

 

 
« Späť