TOPlist
(c)1997-2007 TOPlist, Kontakt Slovensko

27.09.2008 - Sobota výstavná-nevýstavná

29.09.2008, 19:46, Ľubica Janigová

Keď sa občas zamyslím...


...ako sa mi dobre oddychuje, vychádza mi , že úžasný relax je pre mňa a aj môjho manžela, keď bez detí a našich malých psov , môžeme navštíviť nejakú výstavu . Tak ako kedysi, pred temer 20 rokmi , keď sme sa potĺkali po výstavách psov  v rôznych mestách, vtedy ešte Československa,sme sa uplynulú sobotu vybrali na oblastnú výstavu NO do Kolačna. Zároveň sme chceli zistiť , aký je režim na takejto výstave, pretože vystavovať krysky je predsa len o niečom inom. Posudzoval p. Šiška z Prahy a napriek tomu , že "šedovlci"  u neho veľmi nebodovali, s poradím, ktoré určil v jednotlivých triedach, sme sa celkom stotožnili.

GINONa obrázku mladý pes GINO z PODSKALKY- Slovakia.

Zasa sme o niečo múdrejší, len si kladieme otázku, ako to všetko, čo sme videli, našu Sunnee naučíme. Medzi účastníkmi  sme objavili aj odchovankyňu p. Hořejší, od ktorej máme našu Sunnee, sučku Primu ze Stříbrného kamene (viď foto)Prima

Najlepším dospelým psom sa stal HARIBAL QSTION, chovateľa p. Ďuriša z Prievidze, ktorý nás veľmi očaril svojím impozantným vzhľadom , ale aj výkonmi pri jednotlivých predvedeniach.

Haribal

 
« Späť